Observant, manipulant , experimentant, creixem pensant…

Projectes
projectes

Projectes.

La nostra escola treballa per projectes variats que mica en mica ens apropen a la realitat més vivencial en contextos variats. Amb això pretenem que el futur d’aquests infants el dugui el camí de “pensar per créixer”.

Treballem el gust per la lectura des de una edat primerenca.

 

UN ESPAI DE CONTES

L’HORT I L’HORT AROMÀTIC

FEM TALLERS PARES I MARES:

RECICLEM I REUTILITZEM:

SENSACIONS PER MITJÀ DEL MASSATGE

 

UN ESPAI DE CONTES

Els contes ens fan viatjar:
Iniciem als infants en el fantàstic món dels contes per mitjà de diferents recursos:
Contes escenificats ,amb material treballat a l’escola.
Maleta viatgera, la maleta que viatja amb els infants.
Contes d’arreu del món, treballem l’ ubicació d’uns contes i noves històries diferents, que es traslladen a indrets llunyans.(aquest projecte surt de l’escola per primer cop per poguer fer gaudir als nens i nenes d’arreu de la nostra ciutat.

L’HORT I L’HORT AROMÀTIC

Treballem els valors i el respecte per la natura i la importància d’aquesta per la vida.
Tots plegats experimentem, observem, les diferents etapes del procés que ens portaran a aconseguir els nostres fruits de l’hort; treballem vocabulari, per mitjà d’aquest projecte podem explorar i gaudir de les petites coses, com la descoberta d’un cuc els colors d'una fulla , ja que és un espai viu i canviant; ens farem preguntes i buscarem respostes.
També hem iniciat un nou projecte: l’hort aromàtic, aquesta nova activitat neix amb la il·lusió i empenta activa de tota l’escola per tal de duu a terme una apassionant fusió amb el nostre entorn natural.

FEM TALLERS PARES I MARES:

Com a escola activa que som, és molt important el contacte família-escola, on per mitjà de la nostra bústia de suggeriments volem apropar casa-escola i fer partícips de noves vivències, sensacions i emocions a tots els nostres infants.

RECICLEM I REUTILITZEM:

Iniciem als més petits valors de respecte pel l’entorn que ens envolta, la naturalesa ,el essers vius...
Conscienciem als infants en la importància de separar els diferents tipus de materials. Treballem també la creativitat dels més petits, per mitjà del joc, ja que després d’aquesta selecció de material construïm una joguina, que tots els infants s’emporten a casa per poder jugar amb ella.

SENSACIONS PER MITJÀ DEL MASSATGE

Ens endinsem en la descoberta del nostre cos i el dels nostres companys, on les sensacions tàctils ens transmetran alegria, relaxació, tristor... tot envoltat d’un espai ambientat per tal d’assolir la màxima concentració dels nostres nens i nenes.

 

generalitat
    Contacta
  Carrer Sant Isidre,78.
  08221 Terrassa, Barcelona.
Telèfon: 937887570
elgrimm2010@hotmail.com